De beste winkel ervaring voor jouw klanten

Klant beleving

Onze mystery shoppers kijken naar hoe ze jouw zaak en service ervaren. Ze bekijken of ze terug zouden komen als klant en of ze jouw zaak bij een ander zouden aanbevelen. Onze mystery shoppers zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. We hebben speciale mysteryguests voor de horeca, detailhandel, mode etc.

verkoopprocess

Op welke punten je het verkoopproces kunt verbeteren, wat er mis gaat en wat er juist goed gaat. En op welke punten je omzet laat liggen. allemaal vragen waar we samen met onze mystery shopper antwoord op kunnen geven.

Medewerkers

Zijn je medewerkers enthousiast? Hebben ze voldoende kennis van je producten en weten ze de klant goed te adviseren? Met de adviezen en onderzoeksresultaten kun je gelijk aan de slag om het verkoopproces te verbeteren Samen kun je daarna met je team de resultaten binnen je bedrijf veranderen en de omzet verhogen!

Mystery call/E-mail

Hoe klantgericht zijn jouw medewerkers aan de telefoon? Hoe verloopt het telefonisch contact met je bedrijf, en hoe verkoopgericht is het gesprek. Onze mystery callers beoordelen het gesprek of de email conversatie.

Kies het perfecte plan

Wat kost een mystery shopper? 

Samen met jou kijken we van te voren wat je wilt testen binnen je bedrijf. Anders dan bij andere mystery shopper agencys kijken we samen naar het ideale plaatje voor jouw bedrijf. Zo krijg je van ons een uitgebreide rapportage waar je echt iets aan hebt​

75.-

Mystery call& email

185.-

Mysteryguest online&offline

150.-

WINKELBEZODEK