jeugdzorg documentaire
vrijwillige projecten
admin

‘In het belang van het kind’

‘In het belang van het kind’: Een jeugdzorg documentaire Begin 2021 raakte ik in gesprek met filmmaker Ronald Voort en zijn “hoofdrolspeler” Ilona. Ronald heeft

Read More »

Recente Projecten

Een bijzondere kapsalon op een bijzondere locatie (in de voormalige koeienstal!) verdient natuurlijk een bijzondere website. Een samenwerking met onze stagiaire Guusje (VanGuusje) leverde een stijlvolle website op met een knipoog naar de boerderij. 

Voor de documentaire van Voortmedia hebben we niet alleen de website gemaakt maar ook de nieuwsbrief, social media en de gehele marketing capagne. Één van onze bijzonderste pro-bono projecten. 

Product fotografie MENU

Een heerlijk menu online staat beter met de juiste foto’s! We brachten onze studio naar locatie en fotografeerde de gehele lunch kaart! 

Super snelle klus na het invoeren van de nieuwste corona maatregelen! Ineens moest de horeca weer dicht. Voor deze toppers bouwde we een bestel en afhaal systeem op maat, inclusief time management voor de keuken en pick-up!

Een gezonde klus! We werken momenteel aan de website en shop. Maar we hebben ook de huidige toonbanken beschilderd! 

De specialist in Hairextensions heeft ons gevraagd om zowel hun consumenten- als groothandels website te maken! Een ontzettend fijne klus met geweldige mensen!

Een internationaal bedrijf maar toch heel heel klein! Miniatuur zelfs! wij verzorgden een overzichtelijke instagram pagina en werken momenteel aan de website en shop.

Wat begon als een kleine website die enkel bedacht was voor wat facebook verkoop groeide uit tot een volledige online kinderkledingwinkel. We zijn nog steeds in ontwikkeling, want samen komen we elke keer weer tot nieuwe ideeën.

Ook ondersteunen we de social media, sfeer fotografie, productfoto’s en verschillende campagnes.

kapjekopen

Voor kapjekopen ontwikkelde we een aantal succesvolle social media campagnes. Ook hielpen we met het opzetten van de basis van een website. 

Anderhalve meter Uithoorn

In opdracht van de gemeente Uithoorn ontwikkelden we een plan op basis van neuromarketing voor het heropenen van de horeca. Zo werd er een ideale looproute ontwikkeld en dranghekken geplaatst. Samen met experts op het gebied van verkeer en veiligheid is een ideale situatie ontwikkeld voor een veilige eerste start van het terras seizoen tijdens Corona! 

Voor lemonade conceptstore ontwikkelen we op dit moment een website en webshop. Binnenkort online!