Wie wij zijn

Wij helpen je verder:

The Backbone Factory is een samenwerking tussen een anders toch al onbreekbaar team. Hij is van de computer dingen en zij is hyper creatief. Ze hebben hun talenten en krachten gebundeld. Ons doel? Jou helpen.

Koen studeerde grafisch vormgeving. Hij kan zich vastbijten in design en lettertypes. Zijn passie zit nu vooral in het ontwerpen van websites en webshops. Hij doet tevens het onderhoud en helpt je met dingen als de hosting van je site.

Roos is de creatieve duizendpoot met mega veel ervaring in de detailhandel.  Zij weet wat de MKB ondernemer nodig heeft. Zowel zakelijk als creatief. Roos houdt zich bezig met neuromarketing en klantenpsychologie.
Ze maakt ideeën, plannen en dromen. Koen werkt ze uit.

Een ijzersterk team!

Maar The Backbone Factory is meer dan wij tweeën. Wij hebben ons gespecialiseerd op ons eigen gebied, maar we werken ook graag samen met ons team van creatieve ondernemers. Fotografen, grafisch designers, filmmakers en visual merchandisers. Zo kunnen we voor elke klus de juiste persoon plaatsen. 

En zelfs als we de juiste expertise nog niet in huis zouden hebben gaan we graag voor je opzoek! Al lijkt ons dat sterk, want met zo een creatief team is er altijd een oplossing.

Noem ons je website bouwers, je socialmedia vullers, je winkel inrichters of je telefonist. wij noemen ons jouw bedrijfsassistent. 

Koen

"Co-Founder & Web developer, grafisch designer, wandelende wikipedia voor nutteloze feiten."

Roos

"Co-Founder & Virtual assistant, creative spirit, meer dan 15 jaar ervaring in de detailhandel, maar weet nog steeds niet welke hand nu de linkse is.”

Zus

"Kantoorhond, binnenhuis-architect, hoofd bewaking en kliko."

Herman

"Content knaller en creatieve duizendpoot. Eigenaar van diverse webshops en onze go-to person op het gebied van brainstormen en troubleshooting"

Wat we voor je kunnen doen?

Kijk maar eens naar onze lijst met diensten. We kunnen meer dan je denkt! Staat jouw oplossing er nog niet tussen, neem dan zeker even contact met ons op. We zoeken graag met je mee

Sluit Menu
×
×

Winkelmand