Wie wij zijn

Wat we voor je doen:

Je hebt een droom, een zaak opgezet en je doet waar je goed in bent. Maar daarnaast zijn er nog duizenden dingen waar je als ondernemer vaak veel tijd aan kwijt bent. Kostbare tijd, want de uren die jij besteed aan het bijhouden van je social media, het bedenken van flyers, marketingcampagnes, je website updaten etc. zijn uren die je niet kunt besteden aan wat je eigenlijk wilde doen. Ondernemen. 

Wij zeggen altijd: “een bakker moet zijn brood kunnen bakken.” Als jij weer de tijd hebt om je brood te bakken dan zijn wij blij. Wij zorgen ervoor dat ondernemers weer kunnen focussen op het product of de dienst die ze aanbieden. Al het andere is waarschijnlijk ook nog eens werk waar je niet precies alles van af weet. Dat is zonde, want dan gebeurt het maar half. 

The Backbone Factory heeft een klein team van medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in iets anders. De een is fantastisch met marketing en de ander flanst binnen no-time een perfecte website voor je in elkaar! Daarnaast denken we altijd net iets verder door dan de rest. Kom je bij ons voor het maken van je website, dan krijg je (naast extreem goede koffie) ook een bak met positieve energie mee naar huis. Wij weten zeker dat jij als ondernemer meer omzet kunt behalen als je ons de randzaken laat doen en zelf de focus op je producten kunt leggen. 

Onze corebusiness is dan ook ‘meer omzet genereren’. Dat doen we samen met jou, jouw bedrijfsvisie en je personeel. Laten we het ondernemen een stukje makkelijker maken! Suiker en melk of zwart? 

Koen

"Co-Founder & Web developer, grafisch designer, wandelende wikipedia voor nutteloze feiten."

Roos

"Co-Founder & Virtual assistant, creative spirit, meer dan 15 jaar ervaring in de detailhandel, maar weet nog steeds niet welke hand nu de linkse is.”

Zus

"Kantoorhond, binnenhuis-architect, hoofd bewaking en kliko."

Herman

"Content knaller en creatieve duizendpoot. Eigenaar van diverse webshops en onze go-to person op het gebied van brainstormen en troubleshooting"

Wij helpen je verder:

The Backbone Factory is een samenwerking tussen een anders toch al onbreekbaar team. Hij is van de computer dingen en zij is hyper creatief. Ze hebben hun talenten en krachten gebundeld. Ons doel? Jou helpen.

Koen studeerde grafisch vormgeving. Hij kan zich vastbijten in design en lettertypes. Zijn passie zit nu vooral in het ontwerpen van websites en webshops. Hij doet tevens het onderhoud en helpt je met dingen als de hosting van je site.

Roos is de creatieve duizendpoot met mega veel ervaring in de detailhandel.  Zij weet wat de MKB ondernemer nodig heeft. Zowel zakelijk als creatief. Roos houdt zich bezig met neuromarketing en klantenpsychologie.
Ze maakt ideeën, plannen en dromen. Koen werkt ze uit.

Een ijzersterk team!

Maar The Backbone Factory is meer dan wij tweeën. Wij hebben ons gespecialiseerd op ons eigen gebied, maar we werken ook graag samen met ons team van creatieve ondernemers. Fotografen, grafisch designers, filmmakers en visual merchandisers. Zo kunnen we voor elke klus de juiste persoon plaatsen. 

En zelfs als we de juiste expertise nog niet in huis zouden hebben gaan we graag voor je opzoek! Al lijkt ons dat sterk, want met zo een creatief team is er altijd een oplossing.

Noem ons je website bouwers, je socialmedia vullers, je winkel inrichters of je telefonist. wij noemen ons jouw bedrijfsassistent. 

Wat we voor je kunnen doen?

Kijk maar eens naar onze lijst met diensten. We kunnen meer dan je denkt! Staat jouw oplossing er nog niet tussen, neem dan zeker even contact met ons op. We zoeken graag met je mee